Topsport Training Amsterdam - Perfect Body Engineers

Topsport Trainer Amsterdam

Krachttraining – Speed&Agility training – Voetbal – Conditietraining

Topsport training voor professionals

Ben jij een topatleet en is het van groot belang dat jouw lichaam, conditie en spierkracht op pijl blijven gedurende bepaalde periodes? Dan zit je bij de gecertificeerde topsporttrainers van Perfect Body Engineers helemaal goed. Perfect Body Engineers is sinds een aantal jaren een trouwe partner van vele Eredivisie spelers die extra aan hun lichaam willen werken. Uiteraad doen we dit discreet en persoonlijk.


Persoonlijke wensen & personal training

Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeftes als het aankomt om fitness en personal training. Tijdens een intake gesprek in Amsterdam met één van onze personal trainers brengen wij die behoefte in kaart. Zo informeren wij toekomstige klanten naar de mogelijkheden en resultaten die ze kunnen verwachten. Zo weet iedereen vooraf waar die aan toe is.

 

Professioneel Trainingsplan (Periodisering)

Wij zorgen ervoor dat jij als atleet optimaal gaat presteren. Het trainingsplan wordt opgesteld aan de hand van de periode, doelstellingen en beoogde lichamelijke conditie van de topsporter. In veel gevallen hebben Eredivisie clubs een achterstand met het geven van de juiste krachttraining. Jongens worden slecht begeleid en hierdoor wordt er niet optimaal gepresteerd en is het verschil tussen de rest van Europa duidelijk te merken op het veld.

 

Meten en Analyses

Om alles in kaart te brengen, voeren we een aantal metingen uit: Krachttest, conditietest, balanstest en een sprongtest. Hierin kijken we naar de persoonlijke wensen van de topsporter en passen we ons trainingsprogramma daarop aan.

Locatie Topsport trainer Amsterdam

Perfect Body Engineers is de locatie als je opzoek bent naar een topsport trainer in Amsterdam. We zitten in Amsterdam Nieuw-West en zijn goed te bereiken vanaf de ring Amsterdam (A10). Naast Amsterdam is het ook goed te doen om ons vanuit Haarlem te bezoeken. Kijk voor meer informatie op bij de contactgegevens.

Ben jij klaar voor het echte werk?

Kom langs voor een persoonlijke één op één adviesgesprek.

Dan kijken we samen wat voor training het beste bij jou past!

Afspraak Maken