Referenties - Perfect Body Engineers

Referenties Perfect Body Engineers

 

Naam: Serdar Gozubuyuk
Beroep: Scheidsrechter FIFA

”Als topsporter op het hoogste niveau moet ik als een topsporter trainen. Perfect Body Engineers helpt mij hierbij. Samen naar een doel, inspireren, motiveren en activeren, om uiteindelijk het hoogste te halen”

Naam: Marieke
Beroep: Senior Manager

Mijn naam is Marieke, 53 jaar. Ik ben geboren met hypermobiliteit. 10 jaar geleden ben ik geopereerd d.m.v. Spondylodese. Ik had veel last van spier-en gewrichtsklachten en daardoor ook van vermoeidheidsklachten en beperking in beweging. Sinds november 2014 train ik 2 x per week bij Personal Trainer Ekrem van Perfect Body Engineers.

Hij maakt elke training weer een programma op maat. Ik heb daar héél veel baat bij. Mijn pijnklachten zijn afgenomen, evenals mijn vermoeidheid. Mijn zelfvertrouwen in beweging is toegenomen waardoor ik in opwaartse spiraal steeds meer activiteiten onderneem. Met weer plezier!

Naam: Murat
Beroep: Managing Director

”Door mijn drukke baan was ik op zoek naar een manier op effectief te trainen en mijn vetpercentage te verlagen. Via via kwam ik bij Ekrem uit. We hebben eerst samen mijn voedingsschema samengesteld. Ekrem bekeek mijn voeding en maakte de nodige aanpassingen en vervolgens zijn we twee keer per week gaan trainen.”

”Ekrem zorgt ervoor dat iedere training leuk en uitdagend blijft, ook geeft hij me iedere training het zetje dat ik nodig heb om resultaten te behalen. Binnen 3 maanden was mijn vetpercentage van 24% naar 18% gedaald en ik voel me veel fitter en energieker. Kortom ik kan het iedereen aanraden!”

Naam: Ceylan

Beroep: Accountant

”Na 3 jaar trainen in de sportschool zag ik zichtbaar resultaat: ik werd groter en kon meer trainen. Echter stak ik er veel tijd in en bleef ik toch een buikje houden, hoe kan dit? Na wat onderzoek kwam ik erachter dat voeding net zo belangrijk is. Ik besloot om PT te proberen, wat de beste keuze bleek zijn.”

”Ik kreeg een sport en voedingsschema en zag binnen 3 maanden resultaten die ik nooit heb gehad. Ik train minder, eet net zoveel maar doe alles bewust. Binnen 3 maanden ben van 84 kilo naar 74 kilo gegaan en zie er net zo groot uit in de spiegel: dit keer met definitie en een platte buik.”

 Resultaten Personal Training

Topsport Referenties

Ben jij klaar voor het echte werk?

Kom langs voor een persoonlijke één op één adviesgesprek.

Dan kijken we samen wat voor training het beste bij jou past!

Afspraak Inplannen