Personal Trainer - Perfect Body Engineers

Personal Trainer Amsterdam

Fitness met een Personal Trainer

Bij Perfect Body Engineers zijn we gespecialiseerd in afvallen. Wij geven personal training in Amsterdam. Wil jij werken aan je lichaam maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je effectief vet verbranden, je conditie verbeteren of extra spieren opbouwen? Dan bieden wij jou de juiste oplossing. Een 1 op 1 personal trainer biedt uitkomst.


Persoonlijke wensen & personal training

Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeftes als het aankomt om fitness en personal training. Tijdens een intake gesprek in Amsterdam met één van onze personal trainers brengen wij die behoefte in kaart. Zo informeren wij toekomstige klanten naar de mogelijkheden en resultaten die ze kunnen verwachten. Zo weet iedereen vooraf waar die aan toe is.

 

Trainingsplan

Een personal trainer van Perfect Body Engineers gaat met jouw wensen en doelstellingen aan de slag. Deze worden verwerkt in een overzichtelijk trainingsplan.

Hiermee kan er op een effectieve en realistische manier naar de persoonlijke doelstellingen worden toegewerkt. Het is mogelijk om alle sessies samen met onze personal trainers te doen of in combinatie met individueel trainen.

 

Meten is weten

Doelstellingen zijn leuk. Resultaat is leuker. En helemaal fit en tevreden terugkijken op een aantal personal training sessies is helemaal fijn. Om te beoordelen of de progressie goed verloopt kunnen er meetmomenten worden gedaan. Dan maken we het inzichtelijk hoeveel spieren je hebt geweekt of hoeveel vet je hebt verband.

Deze metingen zijn uiteraard optioneel. Sommige klanten hebben maar één doelstelling en dat is er goed uitzien voor de spiegel. Hierin denken we graag met je mee.

Personal trainer Amsterdam

Perfect Body Engineers is de locatie als je opzoek bent naar een personal trainer in Amsterdam. We zitten in Amsterdam Nieuw-West en zijn goed te bereiken vanaf de ring Amsterdam (A10). Naast Amsterdam is het ook goed te doen om ons vanuit Haarlem te bezoeken. Kijk voor meer informatie op bij de contactgegevens.

 

Kosten voor Personal Training

Aan personal training zitten meer kosten dan aan zelf trainen. Naast het gebruik van de materialen moet de personal trainer uiteraard worden betaald. Voor de meeste mensen is dit acceptabel, omdat het resultaat vaak veel beter is. Je betaald niet alleen voor een persoonlijke training, maar ook voor voedingsadvies, motivatiegesprekken en analyses. Zo behaal je gegarandeerd resultaat en voorkom je blessures en (financiële) teleurstelling achteraf.

Resultaten Personal Training

Ben jij klaar voor het echte werk?

Kom langs voor een persoonlijke één op één adviesgesprek.

Dan kijken we samen wat voor training het beste bij jou past!

Gratis Intakegesprek Inplannen