Afvallen & Gewicht - Perfect Body Engineers

Afvallen & Gewicht

Afvallen met een Personal Trainer

Wil je effectief afvallen en daarna op gewicht blijven? Dan is een begeleid traject van Perfect Body Engineers de beste oplossing. Samen met een personal trainer ga jij aan de slag om de overtollige kilo’s en centimeters te verliezen. Dit doen we door een aantal personal training sessies die speciaal zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen. Naast trainingen verzorgen we ook een passend voedingsadvies. Het is de combinatie van voldoende beweging en de juiste voeding die gegarandeerd voor succes gaat zorgen.


Afvallen met haalbare doelen

Ieder lichaam is anders en iedere persoon heeft zijn of haar eigen wensen en voorkeuren als het aankomt op beweging en sporten. Waar de ene persoon opzoek is naar een oplossing waarbij er veel lichaamsgewicht wordt verloren in een zeer korte periode wil de ander juist een langdurige verandering doormaken.

We maken dan ook een trainings- en voedingsplan dat past bij jouw tijdschema. In slechts 4 weken tijd kunnen we al een enorm goed resultaat behalen. Wacht niet langer met afvallen en neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Afvalschema en trainingsplan

Wanneer de doelstellingen en het tijdschema bekend zijn gaan we er voor zorgen dat de doelen ook worden behaald. Na het intakegesprek en de eerste training ontvang je een afval- en trainingsplan op maat. Hiermee gaan we wekelijks samen trainen. Uiteraard letten we er ook op dat jij de juiste voeding inneemt, zodat er een goede basis ligt voor gewichtsverlies.

 

Resultaten meten

Periodiek meten we de resultaten. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar wel handig om te zien of je op de goede weg zit om je doelstelling te behalen.

Kosten afvallen met Personal Trainer

Afvallen met een personal training is vaak de enige methode die echt goed werkt. De kosten voor afvallen met een personal trainer vallen vaak erg mee als het resultaat op de juiste manier wordt bereikt. Dit kan al binnen 4 tot 8 weken personal training . Stop met geld spenderen aan dure afvalpillen, shakes, maaltijden en boeken. Je kunt dit geld beter spenderen aan een personal training op maat, waarmee je echt resultaat bereikt.

 

Afvallen in Amsterdam

Perfect Body Engineers zit in Amsterdam Nieuw-West. Wil je afvallen en woon of werk je in Amsterdam of Haarlem? Dan zijn wij het juiste adres.  Kijk voor meer informatie over onze locatie in Amsterdam bij de contactgegevens.

Resultaten afvallen met personal trainer

Ben jij klaar voor het echte werk?

Kom langs voor een persoonlijke één op één adviesgesprek.

Dan kijken we samen wat voor training het beste bij jou past!

Gratis Intakegesprek Inplannen